Personal till vår verksamhet

Gagnef:
Vi söker personal till Olympicaförskolan Gagnef

Vi söker dig som är engagerad och nyfiken legitimerad förskollärare, som vill utveckla förskolan och är väl förtrogen med förskolans läroplan  och vill arbeta med vår rörelseprofil.

Hedemora:
Vi söker vikarier till Olympicaskolan Hedemora

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa elever i målgruppen F-3 och vill arbeta med vår rörelseprofil.

Hedemora:
Vi söker personal till Olympicaskolans fritids i Hedemora

Vi söker dig som är legitimerad lärare och har behörighet att undervisa i fritidshemmet eller erfarenhet av att jobba inom skola och fritidshem.

Ludvika:
Vi söker lärare till Håksbergs skola

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa elever i målgruppen F-6 och vill arbeta med vår rörelseprofil.

Ludvika:
Vi söker personal till Håksbergs fritids

Vi söker dig som är legitimerad lärare och har behörighet att undervisa i fritidshemmet. Vi söker även dig som har erfarenhet av att jobba inom skola och fritidshem.

Ytterligare info

Det går också bra att ringa expeditionen på telefon:
0225 - 25 65 02 eller 0225 - 25 65 03

Skicka en öppen ansökan!