Nyheter:

2019

Den 19 augusti har vi den stora glädjen att öppna dörrarna till Håksbergs skola.

Läs hela inlägget »

Vi söker en musiklärare som kan tjänstgöra i Hedemora, och / eller Håksberg. Tjänsten går att dela, eller så kan man  jobba på båda orterna.

Läs hela inlägget »

Just nu söker vi flera tjäster till flera av våra skolor. Kolla gärna på lediga platser.
Klicka här!

Läs hela inlägget »

Du som funderar på om Olympicaförskolan Gagnef är rätt för din familj - Se hit!
Välkommen att träffa personalen, innan du tar ditt beslut!
Du som redan har satt ditt barn i kö till vår förskola, är självklart också mycket välkommen till infoträffen vid Stuggu.

Läs hela inlägget »

Snart är det sommarlov för våra elever. Vi håller på med förberedelser för att ta emot alla elever i Håksberg till höstterminen. Det är en sak vi behöver få klart inom kort och det är hanterandet av uppgifter kommunen har om ditt barn.

Läs hela inlägget »

Välkommen på informationsmöte om nya förskolan i Gagnef.

Datum: Torsdag 23 maj
Tid: 18:30
Plats: Stuggu, vid Minnesstugan i Gagnef

Läs hela inlägget »

Enligt reportage i DT.se den 24 mars kommer 25 nya förskoleplatser att öpppnas redan nu till hösten, och ytterligare 35 nästa höst.

Läs hela inlägget »

I augusti planerar vi att öppna en ny förskola i Gagnef!