På promenadavstånd från skolan finns vår fina förskola. Den bedrivs i två byggnader (Lila, Röd och Grön avdelning).  Förutom anslutande innergårdar, har vi en underbar lekpark. Lekparken, liksom den anslutande skogen, bjuder på stora fria lekytor.
Vi har barn i åldrarna 1-5 år och flertalet fortsätter sedan vidare till Olympicaskolans Filipiner (skolans sexårsgrupp, F-klass). Förskolechef, förskollärare och barnskötare ansvarar, leder och utför arbetet efter läroplanens mål och riktlinjer.

Hör av dig om du är intresserad av att veta mer. Är du intresserad av en plats på Olympicaskolan, gör en anmälan.

Fler förskoleplatser!

I januari 2020 öppnar vi upp två nya förskoleavdelningar i anslutning till de två befintliga.

Vilka barn kan gå hos oss?

Oavsett vilken förskola ditt barn går på idag, kan du ansöka om en plats på Hedemora kommuns hemsida.
Barn som går på Olympicaförskolan har självklart förtur till förskoleklassen på skolan.

DT.se skriver om nyheten här!

Varmt välkommen till oss!