Håksbergs skola

Den 19 augusti 2019 öppnar vi dörren för elever från förskoleklass till årskurs 6. Vi kommer även att ha fritidsverksamhet i Håksberg.
Läsåret 2019/2020 blir det första i Håksbergs nya skola.

Planering inför skolstarten HT 2019 pågår för fullt; vi rekryterar personal, fixar lokalen, bokar upp system mm.

Vi vill ha elever i Håksberg!

Vi hälsar alla elever välkomna till Olympicaskolan i Håksberg. Man ansöker på blanketten nedan. Även de elever som går på den kommunala skolan i Håksberg idag måste alltså söka plats på den nya skolan och kommer att ha förtur på platserna.

Ansök genom att fylla i och signera blanketten nedan. Observera att båda vårdnadshavarna, om två finns, ska signera ansökan. Med i PDFen finns också trivselregler och förväntningar på vårdnadshavare.

Ha du frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till mig på telefon eller mail:

Fredrik Ahlgren
tel. 0225-25 65 08
fredrik.ahlgren@olympicaskolan.com

Varmt välkommen till oss!

Vi söker lärare på Håksbergs skola

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa elever i målgruppen F-6 och vill arbeta med vår rörelseprofil.

Klicka på bilden för mer info!

Vi söker elever på Håksbergs skola

Vi hälsar alla elever välkomna till Olympicaskolan i Håksberg.
Klicka för ansökningsblankett!

Klicka på bilden för mer info!

Vi söker personal till Håksbergs fritids

Vi söker dig som är legitimerad lärare och har behörighet att undervisa i fritidshemmet. Vi söker även dig som har erfarenhet av att jobba inom skola och fritids.