Skolan i Håksberg

Olympicaskolan öppnar nya skolan i Håksberg, F-6 skola inkl fritids, hösten 2019, läsåret 2019/2020.

Planering inför skolstarten HT 2019 pågår för fullt; vi rekryterar personal, fixa i lokalen, bokar upp system mm.

Det kommer att hållas ett par informationsmöten under hösten 2018

9 oktober kl 18.00
på Folkets Hus

Informationsmöte för dig som vill arbeta hos oss. Klicka här för att läsa mer!

7 november kl. 18.00
på Folkets Hus

Informationsmöte för vårdnadshavare som är intresserade att ha sina barn i vår skola.

Vi vill ha elever i Håksberg!

Vi hälsar alla elever välkomna till Olympicaskolan i Håksberg. Man ansöker på blanketten nedan. Även de elever som går på den kommunala skolan i Håksberg idag måste alltså söka plats på den nya skolan och kommer att ha förtur på platserna.

Ansök genom fylla i och signera blanketten nedan. Observera att båda vårdnadshavarna, om två finns, ska signera ansökan. Med i PDFen finns också trivselregler och förväntningar på vårdnadshavare.

Ladda ner ansökan här: PDF

Signerad ansökan mailas eller postas till oss på adressen:

Olympicaskolan AB/Administrationen
Lillvägen 2
776 36 Hedemora

Mailas: info@olympicaskolan.com

Elever kommer antas enligt kösystem; först i kö kommer erbjudas plats först. De elever som går på Håksbergs skola idag har förtur.

Ha du frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till mig på telefon eller mail:

Fredrik Ahlgren
tel. 0225-25 65 08
fredrik.ahlgren@olympicaskolan.com

Varmt välkommen till oss på Olympicaskolan!
Fredrik,
och alla andra på Olympica