Håksbergs skola

Den 19 augusti 2019 öppnar vi dörren för elever från förskoleklass till årskurs 6. Vi kommer även att ha fritidsverksamhet i Håksberg.
Läsåret 2019/2020 blir det första i Håksbergs nya skola.

Planering inför skolstarten HT 2019 pågår för fullt; vi rekryterar personal, fixar lokalen, bokar upp system mm.

Vi vill ha elever i Håksberg!

Vi hälsar alla elever välkomna till Olympicaskolan i Håksberg. Man ansöker på blanketten nedan. Även de elever som går på den kommunala skolan i Håksberg idag måste alltså söka plats på den nya skolan och kommer att ha förtur på platserna.

Ansök genom att fylla i och signera blanketten nedan. Observera att båda vårdnadshavarna, om två finns, ska signera ansökan. Med i PDFen finns också trivselregler och förväntningar på vårdnadshavare.

Ha du frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till mig på telefon eller mail:

Fredrik Ahlgren
tel. 0225-25 65 08
fredrik.ahlgren@olympicaskolan.com

Varmt välkommen till oss!

Klicka här för blankett! Klicka här för blankett!

Hej, du som är blivande vårdnadshavare på
Olympicaskolan Håksberg

Snart är det sommarlov för våra elever. Vi håller på med förberedelser för att ta emot alla elever i Håksberg till höstterminen. Det är en sak vi behöver få klart inom kort och det är hanterandet av uppgifter kommunen har om ditt barn. Framförallt är det gällande informationen som finns dokumenterad i Unikum. För att vi som ny huvudman ska få tillgång till den dokumentationen krävs det att ni som vårdnadshavare samtycker till att Olympica får ta del av de uppgifter som kommunen har gällande ditt barn.

Jag bifogar ett samtyckesdokument som ni fyller i och postar alternativt mejlar till oss. Om ni samtycker, behöver vi dokumentet senast den 12/6.

Ni kommer även att få information gällande nästa års organisation, klasser, personal mm. i ett kommande informationsbrev. Vi skickar informationen senast vecka 24.

Tack på förhand, med vänlig hälsning

Rikard Floridan, rektor
0225-256506, rikard.floridan@olympicaskolan.com

Vi söker elever på Håksbergs skola

Vi hälsar alla elever välkomna till Olympicaskolan i Håksberg.
Klicka för ansökningsblankett!

Vi söker lärare på Håksbergs skola

Undervisa i musik, slöjd och åk 3-4, eller åk 6, eller hem- och konsumentkunskap? Vi kombinerar gärna ihop en tjänst som passar just dig!

Vi söker lärare på Håksbergs skola

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa elever i målgruppen F-6 och vill arbeta med vår rörelseprofil.

Klicka på bilden för mer info!

Vi söker personal till Håksbergs fritids

Vi söker dig som är legitimerad lärare och har behörighet att undervisa i fritidshemmet. Vi söker även dig som har erfarenhet av att jobba inom skola och fritids.