I början av augusti öppnade in ny förskola i Gagnef.

Förskolan ligger i vacker naturmiljö på Solsheden i Gagnefs kyrkby.

Förskolan jobbar efter Olympicas profil där vi har extra mycket lek och rörelse. Förskolan i Gagnef har stora förutsättningar eftersom den ligger med tillgång till skogen uppe på heden.

Formellt beslut togs  av Gangefs kommuns barn- och utbildningsnämd den 16 april 2019

– Det är en möjlighet för oss att klara förskoleverksamheten med färre tillfälliga lokallösningar, säger barn- och utbildningsnämndens ordförande Jan Wiklund (M) till DT

– Stuggu och naturen på Solsheden passar utmärkt för vårt koncept lek, idrott, rörelse i kombination med värdegrundsarbete, förklarar Åsa Ahlgren Peters för Kent Olsson på DT.

Om du är intresserad av att jobba för oss på Olympicaförskolan i Gagnef eller ställa ditt barn i kö så kan du kontakta:
Maja Skoglund 070- 49 077 40  eller
Åsa Ahlgren Peters 073-24 74 500

Klicka på bilden! Klicka på bilden!

Du som funderar på om Olympicaförskolan Gagnef är rätt för din familj - Se hit!
Välkommen att träffa personalen, innan du tar ditt beslut!

Du som redan har satt ditt barn i kö till vår förskola, är självklart också mycket välkommen till infoträffen vid Stuggu. Vi har även möjlighet att ta emot barn från närliggande kommuner.

Öppen infoträff, träffa personalen
Tisdag den 18 juni kl. 18.30
Vid Stuggu, Gagnefs minnesstuga

Vid frågor, kontakta förskolechef:
Maja Skoglund, 070-490 77 40
maja.skoglund@olympicaskolan.com