Förskolan i Gagnef

Den 5 augusti öppnar en ny förskola i Gagnef!

Förskolan kommer att ligga i vacker naturmiljö på Solsheden i Gagnefs kyrkby.

Förskolan kommer att jobba efter Olympicas profil där vi har extra mycket lek och rörelse. Förskolan i Gagnef kommer att ha stora förutsättningar eftersom den ligger med tillgång till skogen uppe på heden.

Formellt beslut togs  av Gangefs kommuns barn- och utbildningsnämd den 16 april 2019

– Det är en möjlighet för oss att klara förskoleverksamheten med färre tillfälliga lokallösningar, säger barn- och utbildningsnämndens ordförande Jan Wiklund (M) till DT

Om du är intresserad av att jobba för oss på Olympicaförskolan i Gagnef eller ställa ditt barn i kö så kan du kontakta:
Maja Skoglund 070- 49 077 40  eller
Åsa Ahlgren Peters 073-24 74 500

Det går också bra att göra en anmälan här på hemsidan: klicka för anmälan.

– Stuggu och naturen på Solsheden passar utmärkt för vårt koncept lek, idrott, rörelse i kombination med värdegrundsarbete, förklarar Åsa Ahlgren Peters för Kent Olsson på DT.

Varmt välkommen till oss!

Gagnef:
23 maj kl. 18.30
Stuggu, Gagnef

Informationsmöte:
Vi berättar om upplägg och hur det kommer att fungera på den nya förskolan i Gagnef.

Klicka på bilden för mer info!